Brug spisebordet til små og store øjeblikke

Du vil uden tvivl mange gange i løbet af dit liv opleve mange små og store øjeblikke. Den slags øjeblikke, som du vil mindes med glæde og varme. Men når du tænker over det, hvad kendetegner så disse øjeblikke? Ofte vil det være dem, du er sammen med, og ikke mindst hvordan du er sammen med dem. For der er stor glæde at finde i at være sammen med andre, uanset om det er til fest eller i hverdagen. Denne glæde kan du opsøge endnu mere rundt om spisebordet.

Mød hinanden i øjenhøjde

Når du sidder omkring et spisebord og nyder en god middag, så vil du få anledning til at kigge dine nærmeste i øjenhøjde. Her er der plads til alle, og derfor kan I også komme til at mødes i øjenhøjde. Det giver plads til at snakke om stort og småt og skabe minder med hinanden.

Brug det til særlige lejligheder

Det er oplagt at bruge denne mulighed for at mødes på kryds og tværs til særlige lejligheder. Hvis der er noget at fejre, så gør det omkring spisebordet derhjemme.

I kan vælge at spise en god middag eller bare at sidde i hinandens selskab. Sådan kan I gøre noget lidt særligt ud af de større øjeblikke i livet, der har en særlig betydning for jer.

Skab hyggelige stunder i hverdagen

Der behøves selvfølgelig ingen særlig anledning til at gøre noget sammen. Derfor kan I også sagtens vælge at mødes om bordet, når du og familien, vennerne eller dine roomies har lyst til at lave noget sammen.

I kan for eksempel vælge at have en spilaften. Så kan I sætte jer med bræt- eller kortspil og hygge jer sammen.

En anden mulighed er at sætte jer og være fælles om en form for kreativ aktivitet, som alle kan være med til.