Lækker belysning i opholdsrummene

Kunne du godt tænke dig at skabe noget stemning i hjemmet? Det er der mange måder at gøre på. Det vigtigste er, at du har følelsen af, at du bor i et hjem og ikke bare en bolig – og det bliver først rigtigt til et hjem, når du har været med til at sætte dit præg på det. Ved at kigge på lamper fra Anderssen og Voll får du i hvert fald muligheden for at præge belysningen.

Det er vigtigt at have et godt lys. Der er til gengæld også forskel på, hvordan belysningen bør være fra sted til sted. Nogle gange er det dejligt med en hyggekrog, hvor det bare er dæmpet belysning i en varm farve, der er tilgængelig, men over et spisebord eller i en fordelingsgang er det rart, at der virkelig kan blive lyst op – eller at lysstyrken måske endda kan reguleres.

Lækkert design hele vejen igennem

For nogle betyder valget af lampe ikke så meget, men hvis du gerne vil have en, hvor du ved, at kvaliteten er i top, og at det ikke nødvendigvis er en, der hænger i alle hjem, kan du kigge efter designlamper, der kan være med til at skabe noget nyt i din indretning. Der findes utallige forskellige, så der er en god chance for, at du finder en, der passer godt ind.

Det er en god idé på forhånd at have overvejet, hvilket rum lampen skal hænge i. Hvis der er tale om et stort, åbent rum, kan I formentlig godt få plads til en lampe af en vis størrelse, men det er også vigtigt, at man ikke føler, den næsten går ind og overtager rummet – så er det bedre at vælge en, der måske er lidt mindre, så den optager mindre plads – men så man stadig lækker mærke til, at der er tænkt over tingene.