Oplevelser Hvidovre

Tag hele familien med på ferie til Hvidovre. Her har I nem adgang til bylivet, samtidig med at I har rig mulighed for at komme ud i den friske og ikke mindst smukke danske natur. Kombiner en naturferie med masser af udendørs aktiviteter med en storbyferie i København. Overnat i Hvidovre og tag toget ind til hovedstaden på kun 10 minutter, hvor I kan shoppe på Strøget. Når I er færdige, kan I trække jer tilbage til Hvidovre og nyde den idylliske stilhed i naturen. Lige uden for Hvidovre kan du besøge den smukke Avedøre Park, som ligger tæt på Avedøre by. Her kan du tage en tur tilbage i tiden og besøge Danmarks eneste frilandsmuseum – Cirkusmuseet. Gå rundt og se på historiske campingvogne og vogne, hvor du kan se filmklip fra cirkusforestillinger. Museet har både indendørs og udendørs udstillinger, så det er muligt hele året rundt.

Oplev noget fra historien

Københavns Zoo, som er en af Europas ældste, byder familierne på en spændende og sjov dag med bjørne og pantere samt giraffer og elefanter. Besøg akvariet eller tag på en sejltur på Øresund, når sommeren kommer. Der er en masse muligheder for at nå en masse oplevelser i Hvidovre.

Hvor skal vi overnatte i Hvidovre?

Hvidovre er primært en bolig by nord for København og ligger hovedsageligt på Søborg Høj og Bakke. Den indeholder også et industriområde ved havnen. Den sydlige grænse går primært langs Toftes Vænge og krydset Bernstorffsvej/Klampenborgvej, idet Klampenborg Skov overgår til nabokommunen Rudersdal Kommune. Hvis man ønsker at se eller opleve en masse oplevelser i Hvidovre, vil det være det perfekte sted for dig og din familie at komme på weekendtur, og opleve den smukke natur og det byliv som befinder sig i Hvidovre. Søg på nettet og opnå den perfekte weekendtur for familien eller vennerne. Byen hvor oplevelser er et nøglepunkt.