Overvejer du at flytte til Allingåbro?

Allingåbro er en hyggelig by med masser af god service, skøn natur og et stærkt lokalt sammenhold. Hvis du er på udkig efter en ny by at bo i, så er Allingåbro et godt sted at starte. Her får du gode råd til, hvad du skal overveje, når du skal flytte til Allingåbro.

Natur og kultur

Allingåbro ligger i det skønne Norddjursland, og der er et væld af naturoplevelser. I Allingåbro har du nærhed til både skov og strand. I byen er der et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, der gør det nemt at finde noget, der passer til ens interesser. Derudover er der mange muligheder for at deltage i forskellige aktiviteter såsom sportsarrangementer, kunstudstillinger, musikfestivaler og meget mere.

Shopping og service

I Allingåbro har du et stort udvalg af butikker og shoppingmuligheder. Der er tøjbutikker, skobutikker, isenkram og meget mere. Derudover kan du også finde restauranter, cafeer og fitnesscentre. Byen er også kendt for at have et stort udvalg af god service. Du kan se her for at finde en oversigt over de serviceydelser, Allingåbro har at tilbyde.

Boligmarkedet

Allingåbro har et stort udvalg af boliger. Det er både muligt at finde lejligheder, rækkehuse og villaer. Det er også muligt at finde parcelhuse, som er lige til at flytte ind i. Priserne på boliger varierer meget, så det er vigtigt at undersøge markedet, inden du køber en bolig.

Fritidsaktiviteter

Allingåbro er desuden en aktiv forenings- og idrætsby med alt fra fodbold til spejder og hundeskole. Du kan også gå en tur i naturen, besøge en af byens nærliggende kunstgallerier eller gå på opdagelse i byens kultur. Der er også mulighed for at leje en kano, sejle på åen eller gå en tur langs den nærliggende strand. Der er noget for enhver smag, og det gør Allingåbro til et godt sted at bo.