Sparetips: sådan får du råd til at indrette boligen

Har du netop måttet kaste en større sum penge efter din bolig for at få den i standssat eller renoveret, kan det være en udfordring at have penge tilbage på lommen til at indrette dit hjem med flotte og stilede møbler, der passer til husets fornyelse. Heldigvis er der adskillige metoder til at få råd til at indrette dit hjem efter en renovering. Læs bare med her!

Gå genbrugsamok

Et godt sted at starte er ved at lede efter møbler og interiør i genbrugsbutikker eller på online markedspladser. Her kan du ofte finde de fedeste og mest unikke møbler til en brøkdel af prisen, du ville skulle diske op med for nye møbler. Trænger de til en kærlig hånd, har upcycling af møbler været en populær trend længe, så du kan hurtigt finde adskillige YouTube-videoer, der kan give dig tips til dine egne upcycling-projekter.

Mangler du adskillige penge til møbler og andet presserende til din bolig, kan du også overveje at tage et Forbrugslån. Det er dog yderst vigtigt, at du overvejer andre alternativer end at optage et lån. Når du låner penge, skal det altid være med omtanke, og derfor bør du aldrig låne mere, end du ved, du kan betale tilbage uden at skade din økonomi. Husk at kigge på ÅOP, dvs. de årlige omkostninger i procent. Undersøg derfor altid flere låneudbydere og sammenlign deres tilbud, så du kan finde den bedste rente og rette vilkår for dig.

Sælg ud af dit inventar

Endelig kan du overveje at sælge nogle af dine gamle møbler eller ejendele, som du ikke længere har brug for eller som ikke længere passer til hjemmet. Giv dem en kærlig hånd, og så kan du sælge dem online eller som et garagesalg eller på et loppemarked, og pengene kan bruges til at finansiere dine nye indkøb.