Gør køreglæden større med smart ekstraudstyr

Synes du, at din bil mangler lidt ekstraudstyr. Det er nemt at forstå. Afhængigt af dine behov, kan din køreglæde nemlig øges betragteligt, hvis din bil har det rette ekstraudstyr. Læs med i denne korte oversigt og få inspiration til masser af praktisk udstyr til din bil.

Dæktryksmåler

En dæktryksmåler er som sådan ikke en del af bilen, men det er nu alligevel et meget praktisk værktøj at have med i din bil. Med en dæktryksmåler kan du holde øje med, om der er et optimalt tryk i dækkene. Hvis der ikke er tryk nok i dækkene, bruger du nemlig mere brændstof og din bremselængde bliver længere. Derfor er det en rigtig god idé at have en dæktryksmåler i bilen.

Anhængertræk

Måske har du ikke brug for den berømte jydekrog til hverdag. Men den er meget rar at have, hvis du skal flytte eller transportere noget stort. Så er det ingen sag at hægte en vogn eller trailer fast. Derfor er et anhængertræk et praktisk stykke ekstraudstyr, som du garanteret får brug for på et eller andet tidspunkt.

Klimaanlæg

De fleste biler i dag har aircondition, men med et klimaanlæg kan du mere præcist fastsætte den mest behagelige temperatur i bilen. Du skal bare vælge din foretrukne temperatur og så sørger klimaanlægget selv for resten. På den måde kan du få en behagelig køretur, uanset om du kører rundt i 30 graders varme i Sydeuropa eller i frostvejr i Danmark.

Måske husker du da GPS’en kom frem og ledte folk på afveje. Teknologien er heldigvis kommet langt siden. Faktisk er den kommet så langt, at du nu kan købe navigation, som løbende modtager informationer om trafikken fra nettet. Dette betyder, at du kan undgå veje og ruter med køer. På den måde kan du nemmest komme frem til din destination i god tid.