Søger du en 9. klasse med fokus på selvudvikling og forståelse for Guds kærlighed?

Skal du starte i 9. klasse næste år, og er du ved at være lidt træt af at gå i skole normalt og trænger til en lidt anden oplevelse? Så skal du på Djurslands Efterskole! Du får nemlig en helt anden oplevelse i skolen, og du kommer til at bygge nogle fantastiske venskaber, som kan holde hele livet. Du bliver en del af et dynamisk efterskoleliv, hvor der altid sker noget, og du opnår en ny grad af selvstændighed, som kommer til at hjælpe dig senere i livet, men du vil også i høj grad opnå en forståelse både for dig selv, men også for Guds kærlighed, og hvordan denne kan være med til at hjælpe os på livets vej.

Og selvom livet på efterskolen er noget anderledes end det, du er vant til, så vil du naturligvis stadig lære de ting, du har behov for, så du får en eksamen på lige fod med alle andre. 

Personlig udvikling

Vi sætter stort fokus på os selv, både som lærere og elever, såvel som vores forbindelse til samfundet omkring os og livet med Gud. Vores fokus ligger i særdeleshed på, hvordan man lever med Gud i hverdagen, og hvordan man får det hele til at passe sammen i en moderne livsstil, hvor der naturligvis skal være plads til venner, fællesskaber, men også personlige interesser, som musik, computere og kreative udfoldelser, som vi kan bruge til at udvikle os som personer. 

Du vil derfor i høj grad udvikle dine egne personlige evner og din forståelse for dig selv, men du vil også opbygge nogle sociale forhold, som kan hjælpe dig i fremtiden.

Vores særlige linjer

Når du kommer i efterskole i 9. klasse på Djurslands Efterskole, så får du nogle helt specielle muligheder, som du ikke vil opleve andre steder. Du får nemlig undervisning i topklasse, med vores lærere som gør lidt mere for, at du får den bedste oplevelse og de bedste muligheder for at lære alt det, du har brug for. Vi tilbyder nemlig de samme fag, som du kender fra din nuværende skole, men vi fokuserer mere på, at give dig de bedste rammer for dette. 

Du har også muligheden for at fortsætte og tage 10. klasse ved Djurslands Efterskole, hvor vi byder på nogle helt særlige linjer, som vores GO10 linje, hvor vi sætter fokus på at se indad, og lære mere om os selv, men også hvordan vi kan være med til at forbedre verden omkring os.

Om Djurslands Efterskole

Djurslands Efterskole er en kristen efterskole, som ligger i Glesborg på Djursland. Skolen tager sine rødder i den folkekirkelige bevægelse Nyt Liv, som bygger en forståelse af den glæde og det liv, vi opnår gennem Guds kærlighed. Vi ønsker i høj grad at hjælpe andre med at forstå dette, og hvordan vi kan bruge dette til at udvikle os selv som personer, men også at bidrage til fællesskabet og samfundet.