Få en hyggelig nytårsaften sammen med familien

Har I mindre børn? Så er det ikke sikkert, nytårsaften for jer er forbundet med den helt store fest. Det kan være, I mødes med et par venner, der måske har nogenlunde jævnaldrende børn, og så er aftenen sikkert præget af nytårstale, god mad og måske et par brætspil, der kan holde aftenen kørende for de små. Hvis de er gamle nok til at holde sig vågne til midnat, kan det også være, I skal ud at se på fyrværkeri. Gå til produkter og se mange forskellige former for nytårsskyts her.

For de mindste er det en god idé at få dem udstyret med hørepropper og briller, så de bedre kan håndtere at være udenfor. Det kan også være, at nogle er bange for de høje lyde, og egentlig helst vil nyde synet af raketterne indefra – det kan også sagtens være hyggeligt. Nogle er måske allerede puttet i seng før midnat.

Nyd det i fællesskab

Selvom en nytårsaften i selskab med mindre børn måske kan virke som knapt så festlig som et selskab, hvor der kun er voksne til stede, så kan der sagtens komme noget hyggeligt ud af det. Det er formentlig en aften, børnene har set frem til i rigtig lang tid, og så er det fantastisk at se, hvordan de helt kan lyse op, når de endelig får lov at opleve de mange raketter og batterier.

Hvis de er klar på at gå med udenfor, også bare i løbet af selve aftenen, kan I eventuelt overveje, om der skal købes knaldperler, som lidt bedre kan håndteres af små størrelser, der ikke er klar til at tænde raketter selv endnu. Det er helt simpelt, men den lille gnist og det knald, de giver, er nok til at skabe god stemning og glade børn – så kan de voksne altid stå for at tænde raketterne.