Få hjælp til prøveløsladelse og kom hjem til din familie

Der er mange, der tror, at man helt automatisk bliver prøveløsladt, når man har afsonet to tredjedele af sin straf. Faktum er dog, at det ikke er tilfældet. Derimod er det noget, som man selv skal søge om. Ligeledes kan man ikke være sikker på at blive prøveløsladt.

Har du snart afsonet to tredjedele af sin straf, er du dog berettiget til at ansøge om at blive prøveløsladt. Hver enkelt ansøgning bliver vurderet individuelt, hvorfor det er vigtigt, at den bliver udformet ordentligt. Det vil nemlig give dig bedre forudsætninger for at blive prøveløsladt.

Du kan godt søge om det selv

Det er ikke et krav, at du får hjælp til at søge om at blive prøveløsladt. Du må gerne gøre det selv, men at det er tilladt, er dog ikke det samme som, at det er en god idé. Tværtimod er det ofte ikke en god idé at forsøge at gøre det selv.

Vil du være sikker på, at du får de bedst mulige chancer for at blive prøveløsladt, skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal have hjælp til det. Du kan dog glæde dig over, at det er nemt at finde dette, da der findes flere advokater, der har stor erfaring med netop dette.

De fleste vælger at få hjælp til at søge om prøveløsladelse

Til trods for, at det ikke er et krav, at man får hjælp til at søge om prøveløsladelse, vælger de fleste at gøre det. Det er ikke uden grund, at det forholder sig på denne måde. Tværtimod er der op til flere grunde til, at man bør gøre dette.

Den primære grund til, at du ikke bør gøre det selv er, at det øger risikoen for, at du får din ansøgning afvist. Hvis du vil være sikker på, at du har de bedste forudsætninger for at blive prøveløsladt, skal du ikke tøve med at finde en advokat, der kan hjælpe dig med dette.

Vælg en advokat, der har stor erfaring med det

Det er ikke alle advokater, der kan hjælpe dig med at blive prøveløsladt. Det skyldes, at det ikke er alle, der rent faktisk arbejder med denne type opgaver.

Vil du være på den sikre side, så kontakt Forsvareren.dk angående prøveløsladelse. Her er du sikker på at få en advokat, der har stor erfaring med denne type opgaver. Ligeledes er du sikker på at have gode forudsætninger for succes.