Hvorfor hyre en advokat til familiesammenføring?

Ønsker du familiesammenføring i Danmark, er det værd at overveje at hyre en advokat. Det bør dog ikke være en hvilken som helst advokat. I stedet bør du finde en advokat med speciale i familiesammenføring.

Derfor bør du overveje at få hjælp fra en advokat

Hvis du gerne vil have din mand, din hustru eller din samlever til Danmark på en opholdstilladelse som familiesammenført, skal I opfylde flere betingelser. Reglerne, når det kommer til familiesammenføring, ændres løbende. Desuden kan det være ret vanskeligt at få sin ægtefælle til Danmark.

Derfor kan det være en rigtig god idé at kontakte en familiesammenføring advokat. Men hvad er fordelene så ved at kontakte en advokat? Du opnår blandt andet følgende fordele:

  • En advokat kender reglerne og ved lige præcis, hvad der skal til for at blive familiesammenført.
  • En advokat kan rådgive dig og din partner på bedste vis gennem hele forløbet. Det sikrer, at I begge føler jer trygge.
  • En advokat med speciale i familiesammenføring er ekspert inden for netop dette område. Du er altså sikret en hurtigere sagsbehandling.
  • En advokat vil konstant holde jer opdateret vedrørende sagen, så I altid er bekendte med, hvordan det går.

Som du kan se, er det muligt at få en masse hjælp, hvis du hyrer en advokat til familiesammenføring. Med en advokat ved din side vil du højst sandsynligt føle dig langt mere sikker og tryg undervejs i processen, da du har en ekspert, der hele tiden kan forklare dig de ting, som du er i tvivl om. Har du spørgsmål, kan du ligeledes blot kontakte advokaten for at få svar.