Pak den perfekte gave ind med et personligt twist

Har du fundet den perfekte gave til din mor, far, bror eller søster? Efter at have brugt tid og kræfter på at finde den, kan du enten vælge at smide den i en tilfældig pose og tilføje lidt silkepapir. Eller du kan tage et par ekstra minutter og være kreativ med din gaveindpakning. Her kan du læse lidt tips om hvordan du let kan give dine gaver et personligt twist.

Lav dit eget design

I stedet for at nøjes med en under middelmådig indpakning, der ikke er nær så imponerende som den gave, du faktisk har givet, kan du tage et skridt videre. Du vil jo gerne have, at dine gaver skal se godt ud både indvendigt og udvendigt. Og især hvis du ikke er begejstret for det, der er i pakken, bør du sørge for, at indpakningen i det mindste skiller sig ud.

Prøv eksempelvis at lægge forskellige typer gavepapir over hinanden for at opnå et unikt look. Eksperimenter med to prints, eller gå efter en mere minimalistisk stemning. Dette giver en effekt af at du har taget dig god tid til at skabe dit eget design. Du kan også købe manillamærker, hvortil du kan printe dit eget eller deres navn eller logo for at gøre det helt personligt.

Tilpas begivenheden

Hvis du vil gøre lidt ekstra, kan du tage en limpistol, nogle kunstige blomster, og vær kreativ! Tørrede blomster eller plastikblomster ser så smukt ud på toppen af en gave eller to. Derudover er kvaster yndige på alt, men de er især perfekte til at gøre gaver ekstra sjove. Hav i mente hvilken anledning gaven skal gives i, samt hvad det er du giver og tilpas indpakningen og tilføj din personlige pift dertil. Eksempelvis hvis den skal gives til et bryllup kan du pakke gaven ind med dette i mente.