Tag familien med på opdagelse

Har du og familien efterhånden etableret en eller flere rejsedestinationer, som I nyder at besøge? Hvis I efterhånden har fået udforsket de samme steder godt og grundigt, kan det være på tide at få rusket op i tingene og få prøvet en ny rejsedestination.

I kan overveje, om I skal prøve et helt nyt kontinent, et nyt klima eller blot en ny kultur. Læs med her for idéer til nye rejsemål!

Den varme og flotte ferie

Er I en familie som nyder en ferie i varmen, kunne en ferie nær comosøen italien være lige noget for jer. skal jeres næste rejse gå til Comosøen? Så skal I være friske på at få den italienske kultur ind under huden og på at nyde de smukke omgivelser. Comosøen italien er beriget af smukke omgivelser med bjerge og dale, og så kan I besøge flere storslåede paladser i nærområdet.

Er I en familie, der elsker at blive beriget af ny kultur, er dette en perfekt feriedestination. I kan opleve flotte og forskellige bydele og tage på museer. Hvis I har planer om en længere rejse, kan I tage på en tur rundt i Italien og opleve den storslåede arkitektur og landets mangeartet landskab.

Skal I på eventyr?

Vil I rigtig ud at se verden, kan I sætte jer ned med et stort verdenskort, lukke øjnene og placere en finger på kortet på skift. Noter de lande, som I hver især får peget ud og vælg så mellem de lande som jeres næste feriedestination. Det kan føles meget uden for komfortzonen at lade turen være op til tilfældighederne, men er I en familie, der elsker eventyr, kan det være den perfekte måde at opdage et sted, I ellers aldrig var taget til!

God fornøjelse med jeres kommende ferie og de eventyr, der venter på jer!