Oplevelser for hele familien i Fjerritslev

Fjerritslev er et godt sted at tage på ferie, hvis du søger nye oplevelser for hele familien. Her er masser af muligheder for at opleve kulturen og naturen, men der er også et væld af andre aktiviteter. Uanset om du er til udendørsaktiviteter eller indendørs hygge, så findes der noget for enhver smag. Vi giver dig her en lynguide til en familietur i Fjerritslev:

Læs mere om Fjerritslev

Først og fremmest bør du undersøge, hvilke aktiviteter du kan foretage dig sammen med din familie under ferien. Se her, hvis du vil holde dig opdateret på nyheder om forskellige arrangementer og events i Fjerritslev. Her kan du desuden også finde information om alt fra restauranter til shoppingmuligheder.

Udforsk den lokale by

Hele familien kan nyde det livlige handelsliv i de små gågader i Fjerritslev by. I kan også besøge Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum, hvor I opleve et ægte ølbryggeri fra slutningen af 1800-tallet. Samtidig kan I gå på opdagelse i bryggerfamiliens stuer og se udstillinger om håndværk, landbrug, fiskeri, og hvad der ellers hørte sig til livet på Fjerritslev-egnen i gamle dage.

Brug dagen ude i naturen

Fjerritslev ligger lige midt i Jammerbugten og derfor har I her muligheden for at se den smukke bugt. Her kan I sejle ud til de små øer omkring Fjerritslev, eller I kan tage en vandretur langs kysten. Der er også mulighed for at boltre sig langs vandet – sørg for at pakke en picnickurv og noget badetøj, så kan I tilbringe en hel eftermiddag her.

Tag på udflugt

Udover de mange aktiviteter der findes i Fjerritslev selv, så findes der også andre seværdigheder rundt om i området. I har f.eks. mulighed for at besøge Hjortdal Dyrefarm, hvor både børn og voksne kan komme helt tæt på en lang række forskellige dyr, der boltrer sig på hele 10 tønder land. I kan også besøge Alsbjerg Bakker, som er et storslået naturområde.