Gør dig selv en tjeneste og følg med

Det kan være svært bare at følge med i nyhederne, når man lever i en moderne familie. Den ene dag tager den anden, og så troede man lige, at det var i morgen, det skulle regne, og ikke i dag. Nu hænger vasketøjet på snoren, og er mere vådt, end da du hang det ud. Sådan går livet, og det er svært at følge med. Men den dag, du finder din elregning i postkassen, ville du nok ønske, at der var brugt mere tid på at kigge på el-udsigter frem for vejrudsigter.

Op og ned og til siden

Elpriserne flyver op og ned for tiden, og det kan være meget uoverskueligt at sætte sig ind i. Derfor er der heldigvis lavet en oversigt, hvor det er muligt at se elpriserne time for time, så man ved, hvornår man skal vaske tøj- følg elpriser time for time, og føl dig klogere end dine naboer, når du starter vasken klokken 23 mandag aften. Det gør nemlig en forskel i det lange løb, men det er vigtigt, at du først kigger på, hvilken type energi-aftale, I har i jeres hjem. Hvis I har en variabel aftale, er det meget brugbart for jer, men har I en fast aftale, kunne det være, I skulle overveje at ændre den.

Tænk smart

En fast pris kan nemlig hurtigt overhale en varierende pris, eftersom priserne ikke kun går op, men også ned. Undervurder ikke, hvad der er at spare i de momenter. Desuden, er det smart at vælge en aftale, hvor I kender til, hvilke faste tillæg, der skal betales, så I ikke bliver overraskede over de ekstra udgifter. Elselskaber har det nemlig med at skjule deres endelige priser indtil regningen kommer. Så tag jer god tid med at finde en løsning, som fungerer for jer, og tjek lige elpriserne hen over morgenkaffen. Det batter i sidste ende.