Sådan finder du den rigtige cykelhjelm

Leder du efter ny cykelhjelm eller kender du nogen, som burde begynde at køre med en? Så kan du sagtens finde den rette. Læs denne oversigt og se hvad du kan finde ude på markedet.

Hvorfor bør du køre med cykelhjelm?

Du har garanteret hørt mange gange, at du bør køre med cykelhjelm. Men når man kigger rundt i bybilledet, kan man se mange cyklister uden hjelm. Og det kan være farligt, for det kræver kun ét enkelt styrt inden uheldet er ude og du kommer slemt til skade med hovedet. Derfor et det vigtigt for din egen sikkerhed, at du bærer cykelhjelm. Uanset dine præferencer kan du finde abus udstyr i mange farver. Så kan du føle dig sikker på cykelstierne, samtidig med, at du ser smart ud.

Masser af stile at vælge imellem

En cykelhjelm kommer i mange forskellige former og derfor kan du sagtens finde en, som falder i din personlige smag. Mange mennesker fravælger cykelhjelme, fordi de er bange for at ligne Poul Nyrup Rasmussen med sin lidt for lille cykelhjelm. Men hvis du ikke bryder dig om looket på den klassiske cykelhjelm, er der mange andre typer at vælge imellem. Cykelhjelme, som er inspireret af designet på de klassiske skaterhjelme, er blevet meget populære blandt danskerne i de seneste år. Så hvis du vil beskytte hovedet uden at gå på kompromis med det gode look, kan sådan en hjelm være noget for dig.

Find den rette størrelse

For at komforten og sikkerheden kan være bedst mulig, skal cykelhjelmen også passe dig dig. Ingen bryder sig om en cykelhjelm, som strammer eller rasler på hovedet. Derfor bør du altid prøve hjelmen, før du køber den. Du kan også finde justerbare hjelme, som kan tilpasses dit hoved for størst mulig komfort og sikkerhed. Så skal det nok blive en god cykeltur.