3 hyggelige ting du kan lave indenfor med dine børn

Har du svært ved at finde på ting, som du og familien kan lave sammen, når vejret er trist og kedeligt? Du er bestemt ikke den eneste forælder, der har det på denne måde. Herunder finder du tre forslag til, hvad du eventuelt kan lave af hyggelige ting indenfor med dine børn.

Tag hele familien med i svømmehallen

At tage i svømmehallen med børnene er en rigtig god fællesaktivitet. Det er nemlig en aktivitet, som både store og små kan være med på. Dine børn vil elske at boltre sig i vandet, så det er værd at overveje. Ikke nok med at I kan få mange timer til at gå med at lege og svømme, så får dine børn også brændt en masse krudt af.

Find malebøger og tusser frem

Det kan være en rigtig god idé altid at have en malebog eller flere i gemmerne alt efter, hvor mange børn du har. At male i en malebog er en afslappende og hyggelig aktivitet, der er perfekt, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Du kan sidde sammen med dine børn, så I samtidigt kan snakke om stort og småt.

For at det skal blive en god oplevelse, bør du have tusser, der virker, så dine børn ender med et flot resultat. Foretrækker dine børn farveblyanter, bør du sørge for at købe dem i en god kvalitet.

Byg en hule og læs en god bog

Alle børn elsker at lege i en hule. En god indendørs aktivitet er altså uden tvivl at bygge en hule. Når hulen er færdig, kan I læse en bog inde i hulen.