Det bør der være i dit barns garderobe i børnehaven

Det er vigtigt, at der er flere ting i dit barns garderobe i børnehaven. Hvis du ikke har helt styr på, hvad du bør sørge for at lægge i garderoben, kan du læse med videre her. Her får du et overblik over, hvad der er en god idé at have i garderoben i børnehaven.

Dit barn kan få brug for flere ting

Når dit barn er i børnehaven, kan han eller hun få brug for et hav af forskellige ting. Derfor bør du sørge for, at der er følgende i garderoben:

  • Praktisk fodtøj og tøj – Dit barn bør hver dag have praktisk fodtøj og tøj som for eksempel fleecetøj børn med i børnehaven. Du bør vælge tøj, som gerne må blive snavset. Desuden er det en fordel, hvis der er skiftetøj i børnehaven. 
  • Sutsko – Det er skønt for barnet, hvis der er sutsko eller lignende i børnehaven. Har dit barn ikke sutsko, så tag i stedet lækre sokker med til garderoben.
  • Diverse regntøj – I og med at børn er ude i al slags vejr i børnehaven, skal du sørge for, at der er regntøj i garderoben. Det vil sige, at der både skal være regnjakke, regnbukser, gummistøvler samt en tyk trøje.

Sidst men ikke mindst er det værd at huske på, at du bør skrive navn i dit barns tøj og overtøj. Tøjet kan hurtigt blive blandet sammen, og hvis du ikke vil miste det, så kan det være smart at skrive dit barns navn i tøjet, så du altid kan finde det.