Mangler du inspiration til dåbsgaven? – Så læs med her

Er du blevet inviteret til barnedåb, men ved du ikke lige, hvad du skal give i gave? Så er du havnet det rette sted. Når barnets skal døbes, får barnet også sin navn. Det er derfor en stor dag, der ofte fejres med venner og familie til hyggeligt samvær. Det kan dog være svært at finde på, hvad man skal give i gave. Der bliver som regel ofte sendt en ønskeseddel med invitationen ellers kan man altid spørge forældrene. Men hvis du selv gerne vil finde på en dåbsgave, kan du her få lidt inspiration. Dåbsgave med navn, kunne nemlig være en mulighed.

En personlig dåbsgave

Det være en god ide at give en personlig dåbsgave, så barnet og forældre kan mindes denne særlige dag, når de ser på gaven. Dåbsgave med navn kunne derfor være en god ide. Man kan for eksempel købe en børnebog med eventyr, hvor barnets navn og dåbsdag kan blive indgraveret i bogen. Bogen kan barnet få glæde af, i mange år og samtidig er det et godt minde. Man kan også give en figur, såsom en bamse, hvor navn og dato også kan blive indgraveret. Barnets bog kunne også være en god gaveide, så den kan blive udfyldt med en masse minder, som barnet kan se tilbage på, når det bliver større.

En god gave kan købes online

Hvis du ønsker at give en god personlig dåbsgave med navn, kan du eventuelt starte, med at hoppe ind på nettet og se det store udvalg. Her kan du både finde personlige gaver, men også andre ting, der passer godt som dåbsgave. Der findes også gaver i forskellige prisklasser. En ting er dog sikkert, en personlig gave er en god mulighed for at give barnet og forældrene, et minde fra denne særlige dag.